Premium

Medisch diensthoofd - Urologie

Etablissement/Institution:University Hospital Leuven, Belgique, Leuven

Discipline: Urologie

Type d'emploi:Temps-plein

Date de publication:2023-05-08

Personne à contacter:Si vous souhaitez poser votre candidature à ce poste, merci de préciser que vous avez consulté l’offre sur LeJobMedical

Medisch diensthoofd – Dienst Urologie

Referentie: 2306

Situering

Topreferent zijn in patiëntenzorg, opleiding en onderzoek, dat zijn de drie hoofdopdrachten van UZ Leuven. In België en Europa spelen we een toonaangevende rol die we willen behouden en verder uitbouwen. Daartoe bundelen bijna 10 000 gedreven medewerkers elke dag hun expertise.

De dienst urologie van UZ Leuven bestaat uit een 13-tal artsen-specialisten en diverse afdelingen: consultatie, functiemetingen, hospitalisatieafdelingen, chirurgisch dagcentrum en de operatiezaal urologie. De verschillende afdelingen liggen op campus Gasthuisberg in Leuven.

Wat uw functie inhoudt

  • Als medisch diensthoofd, vormt u een brug tussen de directie en de medische dienst. U bepaalt, in overleg met de directie, het strategisch beleid van de dienst en vertaalt dit beleid in concrete, te realiseren doelstellingen.
  • Naast een klinische opdracht zijn er, binnen een universitaire opdracht, ook belangrijke opdrachten inzake opleiding en wetenschappelijk onderzoek en u neemt hierin een actieve, inspirerende en stimulerende rol op, in overleg met de decaan en de hoofdarts. U bewaakt daarbij het evenwicht tussen de klinische en wetenschappelijke opdracht van de dienst.
  • U staat garant voor continue optimalisering en innovatie binnen uw vakgebied.
  • U draagt de visie en waarden van UZ Leuven als internationaal medisch expertcentrum uit.
  • U heeft bovendien aandacht voor de plaats van uw dienst en UZ Leuven in het locoregionale en supraregionale netwerk.
  • U bezit de nodige managementscapaciteiten, vlotte communicatie-vaardigheden en u weet uw medewerkers te inspireren en constructief aan / bij te sturen om kwaliteitsgericht en vernieuwend te werken.
  • Tevens dient u oog te hebben voor de praktische organisatie en bedrijfseconomische doelmatigheid van de dienst en te streven naar een optimale multidisciplinaire samenwerking tussen medici, paramedici, verpleegkundigen en andere beroepsgroepen. Dit doet u in overleg met de directie van UZ Leuven.

Wat wij vragen

  • U behaalde een in België/Europese Unie erkend diploma als arts en specialist in de urologie.
  • U beschikt over relevante klinische expertise; ervaring in wetenschappelijk onderzoek en management is een pluspunt.

Wat wij bieden

Een boeiende werkomgeving waarin menselijke contacten en professionaliteit voorop staan.

Een degelijk personeelsstatuut met talrijke extralegale voordelen

Interesse?

Stuur uw sollicitatiebrief met curriculum vitae en met vermelding van ref.nr. 2306 tegen uiterlijk 2 april 2023 per mail naar UZ Leuven, t.a.v. de hoofdarts prof. dr. Gert Van Assche, gert.vanassche@uzleuven.be.

Personne de contact: Si vous souhaitez poser votre candidature à ce poste, merci de préciser que vous avez consulté l’offre sur LeJobMedical

Dernières offres consultées: