Premium

Infirmier - Médecine d’urgence

Etablissement/Institution:Ziekenhuis Oost Limburg, Belgique, Limburg

Discipline: Médecine d’urgence

Type d'emploi:Temps-plein

Date de publication:2022-08-30

Personne à contacter:Si vous souhaitez poser votre candidature à ce poste, merci de préciser que vous avez consulté l’offre sur LeJobMedical

Verpleegkundige dienst spoedgevallen

Situering van de functie

De verpleegkundige spoed (M/V/X) is gesitueerd binnen de spoedafdeling, in divisie 6 (kritieke diensten) en rapporteert aan de hoofdverpleegkundige spoed. Je hebt veelvuldige contacten met patiënten en hun familie. In het kader van de multidisciplinaire benadering werk je samen met diverse andere zorgverleners en paramedici zowel binnen als buiten het ziekenhuis.

Takenpakket

Je bent verantwoordelijk voor het onthaal en de eerste zorgen voor een patiënt bij aankomst op spoed. Vervolgens ondersteun je de arts met verpleegkundige en verzorgende handelingen om een juiste diagnose te stellen en gepast te interveniëren. Je informeert en begeleidt de patiënten en hun familie doorheen het hele proces. Daarnaast verzeker je een correcte administratie en draag je maximaal bij aan de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening. Bijkomend zorg je voor een correcte uitvoering van de dienstspecifieke taken.

Aanwervingsvoorwaarden

  • Je hebt een bachelor in de verpleegkunde.
  • Je bent bereid om in posten te werken (dag-, morgen, middagpost en nachtpost).

Aanbod

  • Contract onbepaalde duur
  • Tewerkstellingspercentage: 75% - 80% - 100%
  • Tewerkstellingspercentage: Genk of Maaseik
  • Bachelor verpleegkundige: weddeschaal volgens IFIC 15: het bruto geïndexeerd maandloon bedraagt min. 3.089 EUR en max. 4.881 EUR bruto. Dit wordt aangevuld met vakantiegeld, een eindejaarspremie, maaltijdcheques (€4) en een groepsverzekering (3% van het totale brutoloon) met bijdrage werknemer en werkgever.

Bijkomende informatie

Inhoudelijk over de functie:

  • Chantal Desticker, divisiemanager (089/ 32 50 06 – chantal.desticker@zol.be)
  • Cindy Vanheusden, divisiemanager (089/ 32 70 06 – cindy.vanheusden@zol.be)

Informatie over de selectieprocedure:

  • Lara Hulsmans, deskundige personeelszaken (089/32 17 85 – lara.hulsmans@zol.be)

De procedure omvat een selectiegesprek. Wij waarborgen tijdens deze procedure de geldende COVID – veiligheidsvoorschriften voor de kandidaten.

Word ook een held van het ZOL

Solliciteren kan online via www.heldenvanhetzol.be

Enkel kandidaten met een toegevoegd diploma en CV zijn toegelaten in de procedure. Om aangesteld te kunnen worden als verpleegkundige dien je in bezit te zijn van een visum uitgereikt door de bevoegde overheid.

Enkel online sollicitaties worden in behandeling genomen

Personne de contact: Si vous souhaitez poser votre candidature à ce poste, merci de préciser que vous avez consulté l’offre sur LeJobMedical

Dernières offres consultées: