Premium

Praktijkassistent gynaecologie - Gynécologie

Etablissement/Institution:Imeldaziekenhuis St Elisabethkliniek, Belgique, Bonheiden

Discipline: Gynécologie

Type d'emploi:Temps-plein

Date de publication:2021-09-13

Personne à contacter:Si vous souhaitez poser votre candidature à ce poste, merci de préciser que vous avez consulté l’offre sur LeJobMedical

Imeldaziekenhuis zoekt voor de privépraktijk van de gynaecologen in Mechelen een gedreven praktijkassistent.

Wat maakt [het Imelda ziekenhuis ] aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan. Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en te groeien.

Je functie

Je bent een dynamische verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor onze patiënten Je houdt van een veelzijdig takenpakket, je combineert administratie met verpleegkundige handelingen. Plannen en organiseren heb je nu eenmaal in je vingers.

Je bent verantwoordelijk voor het (telefonisch) onthaal en (online) afsprakenbeheer. Je ontvangt en informeert patiënten en volgt consultaties op. Vlotte contacten onderhouden met patiënten, artsen en collega’s is je tweede natuur.

Administratief sta je sterk in je schoenen en je behoudt een goed overzicht. Je staat in voor de optimalisatie van patiëntendossiers en bereidt de nodige registraties voor. Verpleegtechnische handelingen kennen geen geheimen voor jou. Je kan vlot overweg met staalafnames en begeleidt o.a. zwangere vrouwen aan de monitor.

Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

Wie ben jij?

Je bent gegradueerde of bachelor in de verpleging.

Ervaring in de gynaecologie zet je op de eerste rij. Je combineert een goede kennis van administratieve processen en verpleegkundige handelingen met enthousiasme en dynamiek.

Met je klare kijk kom je in het Nederlands sociaal en communicatief uit de hoek, mondeling en schriftelijk. Je hebt empathie, je bent discreet en respecteert het beroepsgeheim. Patiënten en familie benader je open, eerlijk en constructief.

Je werkt samen in een multidisciplinair team en voelt je daar als een vis in het water.

Maar je kunt ook zelfstandig opdrachten aan, bent bestand tegen druk en stelt de juiste prioriteiten op de juiste momenten. Je werkt in dagdienst, (8u – 20u, geen weekends) maar je toont de nodige flexibiliteit. Dat betekent ook dat je op cruciale momenten je verantwoordelijkheid neemt, proactief werkt en initiatief durft te tonen. Bovendien ben je een geboren organisator.

Wat hebben we je te bieden?

Een contract van onbepaalde duur, 25 of 30 uur per week. Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst.

Mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen

Verloningspakket dat er mag zijn:salaris volgens IFIC-barema

  • 80% categorie 12
  • 20% categorie 14 (b)
  • ELA-dagen (leeftijdsgebonden)
  • hospitalisatieverzekering
  • aanvullende pensioenverzekering
  • fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement

We kijken uit naar je helpende hart!

Solliciteer via www.werkenbijimelda.be

Personne de contact: Si vous souhaitez poser votre candidature à ce poste, merci de préciser que vous avez consulté l’offre sur LeJobMedical

Dernières offres consultées: