Premium

Zorgkundige Orthogeriatrie - Orthopédie

Etablissement/Institution:Imeldaziekenhuis St Elisabethkliniek, Belgique, Bonheiden

Discipline: Orthopédie

Type d'emploi:Temps-plein

Date de publication:2021-09-13

Personne à contacter:Si vous souhaitez poser votre candidature à ce poste, merci de préciser que vous avez consulté l’offre sur LeJobMedical

Zorgkundige Orthogeriatrie m/v/x

Imeldaziekenhuis zoekt een gemotiveerde zorgkundige. Ben jij de medewerker die we zoeken? Bekijk hier onze vacature en reageer vandaag nog!

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan. Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en te groeien.

Je functie

Geen dag is hetzelfde, dit geldt zeker in een geriatrische afdeling. Door je flexibel op te stellen, maakt het dat je uitdaging in je werk zal vinden.

Je vindt inspiratie in echte verhalen, fijne contacten en levenswijsheid. Daardoor heb je een helpend hart voor onze patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan.

Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

Wie ben jij?

Je beschikt over het attest (visum) Zorgkundige. Ook als je nog werkervaring moet opdoen, kom je in aanmerking. Je combineert een goede kennis van de zorgkundige handelingen met enthousiasme en dynamiek.

Met je klare kijk kom je in het Nederlands sociaal en communicatief uit de hoek, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt empathie, je bent discreet en respecteert het beroepsgeheim. Patiënten en familie benader je open, eerlijk en constructief.

Je werkt samen in een multidisciplinair team en voelt je daar als een vis in het water. Zelfstandig aan opdrachten werken schrikt je echter ook niet af. Je bent drukbestendig, stelt de juiste prioriteiten op de juiste momenten en je bent een geboren organisator.

Je toont de nodige flexibiliteit. Je werkt in shiften (vroege, late), 1 op 2 weekends en af en toe een feestdag. Ook nachtshiften behoren tot jouw werkregime. Dat betekent ook dat je op cruciale momenten verantwoordelijkheid neemt, proactief werkt en initiatief durft te tonen.

Wat hebben we je te bieden?

  • Contract van (on)bepaalde duur, vanaf 25 uur per week
  • Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst
  • Mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen
  • Verloningspakket dat er mag zijn:
  • salaris volgens barema
  • extra toeslagen voor onregelmatige prestaties: 35% zaterdag, 70% zon- en feestdag, 56 % nacht
  • hospitalisatieverzekering
  • groepsverzekering
  • fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement
  • personeelstarief in het restaurant

We kijken uit naar je helpende hart!

Meer info? Bel Stijn Van Loon, Zorgcoördinator, 015 50 57 29.

Solliciteer via www.werkenbijimelda.be

Personne de contact: Si vous souhaitez poser votre candidature à ce poste, merci de préciser que vous avez consulté l’offre sur LeJobMedical

Dernières offres consultées: