Premium

Verpleegkundige geriatrie - Génétique

Etablissement/Institution:Jessa Ziekenhuis, Belgique, Hasselt

Discipline: Génétique

Type d'emploi:Temps-plein

Date de publication:2021-04-17

Personne à contacter:Si vous souhaitez poser votre candidature à ce poste, merci de préciser que vous avez consulté l’offre sur LeJobMedical

Verpleegkundige geriatrie

Wij van Jessa zijn echte hartverwarmers. Innovatieve toekomstdenkers ook, die samen van Jessa een zieken-thuis maken. Een warm verhaal waar meer dan 3130 fiere medewerkers en 343 artsen elke dag aan verder schrijven.

Een verhaal dat bovendien verder reikt dan de ziekenhuismuren van onze vier campussen in Hasselt en Herk-de-Stad. Want dankzij het ziekenhuisnetwerk Zuid-West-Limburg kunnen we onze beste zorgen nog dichter bij alle patiënten brengen. En dat onze kwaliteitslat hoog ligt, blijkt uit onze internationale accreditatie.

Om onze ambities waar te maken zijn we momenteel op zoek naar een:

Verpleegkundige Geriatrie Bachelor verpleegkunde of HBO5 verpleegkunde

50%-100% - bepaalde duur en mogelijkheid tot onbepaalde duur

Functie:

Als verpleegkundige geriatrie sta je in voor volgende taken:

je wilt een actieve rol opnemen in het zorgprogramma voor de geriatrische patiënt, je houdt daarbij rekening met de individuele behoeften van de zorgvrager en je gaat in overleg met het paramedisch afdelingsteam; je verleent kwalitatief hoogstaande verpleegkundige zorg aan de opgenomen patiënten; je volgt de voorgeschreven opdrachten en je geeft een accuraat verslag in het digitaal patiëntendossier; je werkt nauw samen met het multidisciplinair team (artsen, verpleegkundigen, psychologen, ergotherapeuten, kinesisten, logopedisten, e.a.) en je neemt deel aan relevante overlegmomenten;

je stimuleert de zelfzorg van de patiënt en je waakt erover dat de door de therapeuten aangeleerde revalidatie-technieken op een correcte en efficiënte wijze worden uitgevoerd op uw afdeling;

je hebt een goede beroepshouding en je bent in staat om verbinding te maken met de zorgvrager, familie en mantelzorgers, collega’s en behandelaren; je bouwt mee aan een goed georganiseerde omgeving en een positieve uitstraling van de afdeling en het ziekenhuis en dit zowel op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak.

Hou jij ervan om te werken binnen een professioneel team, dan kan jij onze nieuwe collega worden!

Profiel:

  • Je bent in het bezit van een bachelor opleiding of HBO5 opleiding verpleegkunde.
  • Ervaring strekt tot aanbeveling.

Aanbod:

Werken in het Jessa Ziekenhuis: dat is werken in een innovatieve, topklinische omgeving, waar ruimte is voor creativiteit en persoonlijke groei. Bovendien streven we voor elke medewerker steeds naar een goede werk-privébalans.

Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques.

Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Je relevante ervaring kan een rol spelen in het bepalen van je salaris.

Interesse?

Bezorg ons dan je kandidatuur zo snel mogelijk door online te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be. Gelieve je CV toe te voegen.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kan je terecht bij Anita Jans, zorgmanager, 011 33 51 85.

Voor meer informatie over de selectieprocedure van deze functie kan je terecht bij Cindy Timmermans, medewerker werving & selectie, via 011 33 52 17.

Personne de contact: Si vous souhaitez poser votre candidature à ce poste, merci de préciser que vous avez consulté l’offre sur LeJobMedical

Dernières offres consultées: