Premium

Verpleegkundigen geriatrie 

Etablissement/Institution:AZ Groeninge, Belgique, Kortrijk

Discipline: Autre

Type d'emploi:Temps-plein

Date de publication:2021-04-17

Personne à contacter:Si vous souhaitez poser votre candidature à ce poste, merci de préciser que vous avez consulté l’offre sur LeJobMedical

Verpleegkundigen geriatrie

Functiebeschrijving

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor een zorgzone op de verpleegeenheid waar je werkt. Voor je patiënten behartig jij alle verpleegkundige taken, je verleent met andere woorden totaalzorg. Je werkt onder leiding van hoofdverpleegkundige.

Je krijgt de kans om te proeven van verschillende verpleegeenheden, vooraleer je een vaste stek krijgt binnen ons ziekenhuis. Heb je een voorkeur voor geriatrie? In een gesprek bespreken we graag de mogelijkheden met jou.

az groeninge telt vier acute geriatrische verpleegeenheden, met elk 30 bedden. Deze zijn allemaal gelegen in campus kennedylaan. Kenmerkend voor geriatrische patiënten is hun multipathologie, multifarmacologie en hun sociale problematiek. Dit heeft als gevolg dat een breed gamma aan verpleegkundige technieken wordt toegepast en de patiënten verzorgd worden door een multidisciplinair team.

Verpleegkundigen, geriaters, ergo- en kinesitherapeuten, logopedist, psycholoog en medewerker sociale dienst en dienst voor zingeving streven er dagelijks naar een meerwaarde te bieden aan de oudere patiënt. Met als centraal uitgangspunt ‘levenskwaliteit’ voorzien zij in een individuele en gerichte behandeling en revalidatie voor elke patiënt, met als doel zelfredzaamheid en herstel te verbeteren.

Profiel

  • Je bent verpleegkundige.
  • Je bent leergierig, hebt een sterk observatievermogen en bent kritisch ingesteld.
  • Je bent begripvol en geduldig, de patiënt staat voor jou centraal.
  • Je hebt een lach op je gezicht en een positieve instelling.
  • Je hebt een warm hart voor de geriatrische patiënt.

Wij bieden

  • Een contract van onbepaalde duur.
  • Verschillende jobtimes komen in aanmerking (50%, 75%, 80%, 100%).
  • Een dynamische werkomgeving van een groot en vooruitstrevend ziekenhuis.
  • Begeleiding en opleiding tijdens de eerste zes maanden.
  • Klik hier voor alle voordelen van #werkenbijazgroeninge

Contact

Solliciteren kan online. Nieuws omtrent je kandidatuur ontvang je ten laatste 1 week nadat je hebt gesolliciteerd.

Contacteer ons als je vragen hebt:

Julie Denyft, medewerker rekrutering en loopbaan, 056 63 63 22

Na het solliciteren ontvang je automatisch een e-mail als wij jouw kandidatuur goed ontvangen hebben. Geen e-mail ontvangen? Bel Patricia op 056 63 60 27.

Personne de contact: Si vous souhaitez poser votre candidature à ce poste, merci de préciser que vous avez consulté l’offre sur LeJobMedical

Dernières offres consultées: